Afspraak maken Showroom vinden

Merken en fabrikanten

Merkfabrikanten die uw keukendroom werkelijkheid maken

Een nieuwe keuken, volledig naar uw smaak, vormt het hart van ieder thuis. Het is de centrale plek in huis waar culinair genot en gezelschap samenkomen. Bij MHK KeukenExpert bieden we een compleet aanbod van verschillende modellen en stijlen. Van rustieke, landelijke keukens tot moderne designkeukens. Allemaal met een eigen karakter en charme en volledig afgestemd op uw wensen en eisen.

Iedere aangesloten keukenstudio heeft zich gespecialiseerd in bepaalde merkfabrikanten. U kunt contact opnemen met een showroom bij u in de buurt, zodat zij uw ideeën op professionele en creatieve wijze omzetten naar een ontwerp. Zo krijgt u een perfect beeld van uw nieuwe keuken met merken die uw keukendroom in werkelijkheid brengen met een droomkeuken.

Keukens van merkfabrikanten

Uw tevredenheid over een nieuwe keuken is voor het belangrijkste. De merken en fabrikanten waar we mee samenwerken staan voor kwaliteit en duurzaamheid, zowel aan de binnen- als buitenkant. Een streven naar perfectie voor (inbouw)apparatuur, accessoires, werkbladen en fronten.

AEG LogoBlanco LogoDekker LogoDESIGNO  Logoneola LogoNovy LogoSiemens Logo