Afspraak maken Showroom vinden
Breng je keuken op smaak met AEG
Breng je keuken op smaak met AEG

Wij zijn AEG

We zijn er om verwachtingen van huishoudelijke apparaten opnieuw te definiëren. Daarom willen we de grenzen van het dagelijks leven uitdagen.

Sinds onze start in Berlijn in 1883 hebben we nooit genoegen genomen met goed genoeg en we vinden dat jij dat ook niet moet doen. We sluiten nooit compromissen als het gaat om duurzame innovaties voor jouw keuken, zodat jij je leven kan inrichten zoals je wilt, met respect voor het milieu. Zo hoef je je minder zorgen te maken, behalve om wat echt belangrijk is. CHALLENGE THE EXPECTED.

Compromisloze benadering van innovatie

“Great is not good enough“

We verruimen de wereld van de smaak met innovaties die de manier waarop je kookt opnieuw definiëren, zodat je jouw normen kunt verhogen en elke keer perfecte resultaten kunt bereiken, op een gezonde en verantwoorde manier.

Duurzaamheid

“Redefining a better tomorrow”

Wij geloven in verantwoorde innovaties die niet alleen vandaag opvallen, maar die ook helpen bouwen aan een betere toekomst. Wij werken er voortdurend aan om met onze technologieën hulpbronnen te besparen. Onze producten moeten het dagelijks leven gemakkelijker en ook milieuvriendelijker maken, zonder afbreuk te doen aan de prestaties.

Ovens

PERFECTE RESULTATEN, STEEDS OPNIEUW

Hoe je ook wilt koken en wat je favoriete gerechten ook zijn, een AEG oven maakt het zonder problemen mogelijk. AEG-ovens zijn namelijk voorzien van intelligente technologieën die het makkelijk én leuk maken de lekkerste gerechten te bereiden.

Kookplaten

OPTIMALE CONTROLE OVER HET KOOKPROCES

Breng je kookkunsten naar het volgende niveau met ons assortiment aan veelzijdige kookplaten. Krijg smaken onder controle en kook met grotere precisie met een kookplaat waarvan het design perfect in je keuken past.

Vaatwassers

GOED ONDERHOUD VAN JE SERVIES

Het draait niet alleen om het eten. Ook het bestek en de borden dragen bij tot een mooie smaakervaring. Energiezuinig, krachtig en met slimme functies - vaatwassers van AEG maken de vaat schoner en het dagelijkse leven gemakkelijker. Voorwassen met de hand of vooraf afspoelen is niet nodig. Je vaat en delicate glazen komen er telkens weer vlekkeloos uit.

Koel-vrieskasten

ETEN IN PERFECTE CONDITIE BEWAREN

Bescherm je etenswaren met precisie. Verantwoordelijk. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën op het gebied van luchtcirculatie en -vochtigheid, beschermen onze koel-vrieskasten de kwaliteit van levensmiddelen, zodat vitaminen en sappigheid bewaard blijven en voedselverspilling wordt vermeden. Want we kunnen een groot verschil maken door wat we eten. Voor onszelf, en voor de planeet.

Dampkappen

KRACHTIG EN DESIGN

Dankzij innovatieve technologieën houden onze dampkappen je keuken fris, helder en rustig. Onze dampkappen bieden krachtige prestaties en zijn verkrijgbaar in verschillende design ontwerpen, zodat je je ideale keuken kunt samenstellen.

Keukeninspiratie van AEG

meer weergeven
Meer over AEG

Meer te weten komen over AEG? Vind een showroom bij u in de buurt of maak meteen een persoonlijke afspraak.