Afspraak maken Showroom vinden

Drinken. Voorbereiden. Schoonmaken. De drie functies zijn verenigd in de BLANCO UNIT. Een naadloze oplossing die het water in de keuken de plaats geeft die het toekomt - en het dagelijks leven in de keuken vergemakkelijkt.

Producten

In de BLANCO UNIT zijn spoeltafels, mengkranen, afvalsystemen en accessoires perfect op elkaar afgestemd. De producten van BLANCO zijn gekenmerkt door uitmuntende productie, hoogwaardige materialen en uitgetekend design.

Spoeltafels

Het kiezen van een spoeltafel is een van de belangrijkste beslissingen bij het plannen van uw keuken. Vaak wordt dit over het hoofd gezien, waardoor de keukenplanning verkeerd eindigt. We spenderen gemiddeld 60% van onze tijd in de keuken aan of bij de spoeltafel. Het voorbereiden van de maaltijd, wassen, schillen en snijden zijn belangrijke dagdagelijkse bezigheden in de keuken.

Mengkranen

Er gebeuren elke dag allerlei dingen in uw keuken. Of uw buurman nu onverwacht langskomt voor een kopje koffie, uw maag begint te knorren, of u een glas koud water nodig hebt, er is geen plek in huis waar mensen zo bij elkaar komen. Reden genoeg om met zorg een keukenmengkraan te kiezen. Met BLANCO keukenkranen kunt u kiezen uit een breed scala aan verschillende vormen, functies en bedieningselementen, allemaal afgestemd op uw keukenontwerp en persoonlijke smaak.

Afvalsystemen

U heeft uw boodschappen gedaan en u moet de producten nu opbergen. Denk aan dit vertrouwde scenario bij het plannen van uw keuken en u zal snel realiseren hoe belangrijk het is om een goed georganiseerde keuken te hebben. Er is een ruime keuze aan afvalsystemen voor keukens. En dat is zeker goed, omdat elk huishouden anders is, dus uw afvalscheidingssysteem moet geschikt zijn voor uw keuken.

Keukenaccessoires

Doordachte, geavanceerde accessoires zijn meestal veelzijdig en vervolledigen de spoeltafel. Een vlotte workflow bespaart ons onnodige bewegingen. Het voorbereiden van maaltijden wordt op die manier kinderspel. Innovatieve concepten en hoogwaardig materiaal maken van de BLANCO spoeltafel een moderne werkzone in de keuken.

Over BLANCO

Het familiebedrijf werd in 1925 opgericht door Heinrich Blanc en is nu één van de toonaangevende fabrikanten van spoelbakken en keukenkranen wereldwijd. Het hoofdkantoor van het bedrijf en belangrijke productielocaties bevinden zich in het zuidwesten van Duitsland. De 1 500 geëngageerde medewerkers vormen de basis voor het succes.

Met dochterondernemingen in Europa, Noord-Amerika en Azië en handelspartners, is Blanco aanwezig in ongeveer 100 landen over de hele wereld en biedt het haar klanten een portfolio dat perfect is afgestemd op de behoeften van consumenten.

Keukeninspiratie van BLANCO

meer weergeven
Meer over BLANCO

Meer weten over BLANCO producten? Bezoek onze website, vind een showroom bij u in de buurt of maak meteen een persoonlijke afspraak.