Afspraak maken Showroom vinden

DESIGNO Keukens

DESIGNO staat voor eigentijdse keukens die hoogwaardige keukenmeubels en state-of-the-art elektrische apparaten op een unieke manier combineren. Het resulterende "Keukenkunstwerk" creëert een visueel hoogtepunt voor elke leefomgeving. Maar dat is niet alles. Met DESIGNO wordt uw keuken een ruimte die u uitnodigt om u helemaal thuis te voelen

Ruimte om te genieten

De keuken als spil van het gezinsleven, als een plek waar niet alleen gekookt, maar ook geleefd wordt: DESIGNO biedt precies het verfijnde kader dat u wenst. Met kleuren en decors waar u elke dag van kunt genieten. Met stijlvolle vormen die de functionaliteit van uw keuken niet in de weg staan. En met een verscheidenheid aan ontwerpideeën en apparatuurvarianten waamee u het ontwerp van uw droomkeuken tot leven kunt laten komen.

Brede waaier aan ontwerpopties

DESIGNO keukens overtuigen door hun afwisseling. Van de comfortabele landelijke keuken tot de stadskeuken in industriële stijl, alles is mogelijk. Dit komt ook tot uiting in de selectie van fronten: Kies uit een breed assortiment aan aantrekkelijke kleuren en frontvormen - individueel volgens uw smaak.

Naast de ambitieuze ontwerpopties voldoen DESIGNO keukens natuurlijk ook aan alle andere eisen die een moderne keuken vandaag de dag zou moeten hebben. Of het nu gaat om hoogwaardige materialen die bij bijna alles horen, krachtige technologie die nog steeds energiezuinig is, of een uitstekende prijs-prestatieverhouding die uw budget niet zal overschrijden.

Duurzaam denken en handelen

Behoud van natuurlijke hulpbronnen, houd lucht en water schoon en promoot duurzaamheid. Dit is de definitie van verantwoord, ecologisch handelen. Hiervoor maakt DESIGNO gebruik van moderne filtersystemen voor vervuilende productie met milieuvriendelijke, recyclebare verpakkingen. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat het gebruikte hout afkomstig is van duurzame bosbouw.

Fotogalerij DESIGNO

meer weergeven
Meer informatie over DESIGNO keukens

Zoek een keukenstudio bij u in de buurt waar u DESIGNO keukens kunt ontdekken en maak een afspraak voor een persoonlijk advies.