Afspraak maken Showroom vinden

Novy, your kitchen's secret ingredient

Het geheime ingrediënt in jouw keuken, dat zijn wij. Verwerkt in alles wat we maken, zit de stille kracht van onze savoir-faire. Onze dampkappen, werkbladafzuiging en kookplaten zijn fluisterstil in gebruik en minimalistisch in design, gemaakt om rust te brengen in het hart van jouw keuken.

Krachtig ook, gebouwd met oog voor precisie en perfectie. En zo ontworpen dat je kunt koken op buikgevoel, met dank aan slimme technologie die jouw keukentoestellen laat communiceren. Bovendien is de ontwikkeling en productie van Novy producten 100% Belgisch!

Dampkappen: Ontdek de Novy kwaliteit!

Een goede dampkap maakt komaf met vervelende geurtjes, beschermt je keuken tegen vuil en zorgt voor een zuivere lucht tijdens het koken, met of zonder afvoer. De Novy dampkappen zijn gekend voor hun uiterst stille en efficiënte werking.

Werkbladafzuiging voor stijlvolle keukens

Een geïntegreerde dampkap in het werkblad verwijdert de dampen aan de bron. De afzuigtoren is discreet ingewerkt en enkel zichtbaar wanneer je aan het koken bent, wat zorgt voor een ongelooflijk gevoel van ruimte.

Een kwalitatieve en intuïtieve kookplaat voor je keuken

Novy biedt een uitgebreid gamma aan strakke, minimalistische inbouw kookplaten , voorzien van de laatste inductie­technologieën. Ook voor een vitro­keramische kookplaat en koken op gas kan je bij ons terecht.

Keukeninspiratie van Novy

meer weergeven
Meer over Novy

Ontdek de kenmerken van de Novy producten. Bezoek onze website, vind een showroom bij u in de buurt of maak meteen een persoonlijke afspraak.