Afspraak maken Showroom vinden

Checklisten voor uw nieuwe keuken

Goed voorbereid op pad naar uw nieuwe droomkeuken

Een nieuwe keuken is een investering voor de toekomst. Een centrale plek in huis waar u jarenlang plezier van wilt hebben en kunt genieten met vrienden en familie. Maar voordat u samen met een KeukenExpert tot het perfecte keukenontwerp komt, is het goed om vooraf al over een aantal zaken na te denken. Onze keukenchecklist helpt u hierbij.

Deze gratis checklist brengt uw wensen en eisen aan een nieuwe keuken goed in kaart. Het geeft een overzicht van alles wat er op u afkomt, waar u gevraagd wordt over na te denken en welke beslissingen er allemaal genomen moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan de keukenstijl, welke apparatuur er nodig is, hoe de spoelunit eruit moet komen te zien en aan welke verlichting u kunt denken.

Neem de ingevulde lijst mee naar een keukenstudio bij u in de buurt​​​​​​​, zodat deze als vertrekpunt kan dienen voor een professioneel ontwerp en vakkundig advies. Zo bent u goed voorbereid op alle keuzes die u voorgelegd krijgt aan de keukentafel bij een MHK KeukenExpert.

Meer inspiratie opdoen?

Wilt u nog meer inspiratie opdoen? Bezoek dan een van onze keukenstudio’s, waar u uw creatieve gedachtes kunt prikkelen. Bovendien staan de professionele KeukenExperts klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende afspraak plannen om uw gedroomde keuken in een 3D-model te laten ontwerpen. Of vraag ons gratis Keukenmagazine aan, een heerlijk magazine vol met fantastische recepten, verrassende keukenontwerpen en culinaire reizen.