Afspraak maken Showroom vinden

neola keukens

neola Keukens – dit is het sterke design keukenmerk voor stijlvolle chefs met passie. Het gevarieerde assortiment weerspiegelt de hele wereld van de verfijnde keuken. De keukens kenmerken zich door fris design, hoogste kwaliteit en duurzaamheid.

neola keukens kunnen precies worden aangepast aan uw eisen en behoeften. Dit kan een ruime familiekeuken met kookeiland zijn, maar ook een kleine eenpersoonskeuken met ruimtebesparende inbouwapparatuur. De keukens van neola overtuigen met unieke ontwerpen, moderne kleuren en talloze ontwerpmogelijkheden.

neola Kleur Concept

Laat je kleuren zien! Met het Colour Concept zijn er geen grenzen aan persoonlijke kleurvoorkeuren: neola biedt een breed scala aan verschillende fluwelen matte, zijdeglans en satijnlakkleuren, die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook bijzonder milieuvriendelijk zijn vanwege hun formulering op waterbasis. Of het nu gaat om intense kleuren of eerder gedempte pastel, van neutrale kleuren zoals zandgrijs tot rijk bosgroen, hier kun je de optimale kleur voor je look vinden.

Individueel en flexibel

Bij neola vormen drie verschillende lichaamshoogtes de basis voor individuele keukenplanning. Je hebt de keuze tussen 71,5 cm, 78 cm of 84,5 cm. Op deze manier kan de werkhoogte ergonomisch worden aangepast aan de betreffende keukengebruiker en kunnen eventuele structurele omstandigheden en ruimtesituaties optimaal worden opgelost.

De "innerlijke waarden" van de neola keuken

Het interieur van neola keukens laat aan niets te wensen over. De speciale extra's zijn onder andere hoogwaardige bestekinzetstukken, de beproefde inbouwweegschaal of ruimtebesparende warteluittreksels. De keukens zijn perfect geënsceneerd door LED spots, verlichte vloeren of LED lichtstrips, die een sfeervolle sfeer creëren. Uitvouwbare elementen met binnenverlichting en uitschuifbare stopcontacten maken het dagelijks keukenleven gemakkelijker en onderstrepen de verfijnde keukenplanning.

neola – meer dan keukens

Slim getekende bijkeukens en optimaal gebruikte kasten maken het opruimen makkelijk. De extra bergruimte kan perfect worden gepland in onze keukencollectie. Het resultaat is een consistent tijdloos, elegant keukenconcept.

Fotogalerij neola

meer weergeven
Meer informatie over neola keukens

Zoek een keukenstudio bij u in de buurt waar u neola keukens kunt ontdekken en maak een afspraak voor een persoonlijk advies.