Afspraak maken Showroom vinden

Services

De persoonlijke service van MHK Kitchen Expert

De aanschaf van een nieuwe keuken, is een investering voor jaren. MHK Kitchen Expert helpt u graag met de juiste service en ondersteuning, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe keuken.

Altijd een scherpe prijs

Wij garanderen de beste prijskwaliteitverhouding. Als grootste keukeninkooporganisatie van Europa, biedt MHK haar aangesloten leden scherpe prijzen, wat voor u veel voordeel betekent. En doordat iedere keukenstudio een eigen merkspecialisme kent, profiteert u ook van A-merk apparatuur zoals ATAG en Siemens, gootstenen en kranen van Blanco, en werkbladen van Dekker. Naast deze bekende merken leveren we ook neola en DESIGNO-keukens, exclusief verkrijgbaar in het MHK netwerk. Zo is er volop keuze binnen ieder budget en kan iedereen genieten van een unieke, op maat ontworpen keuken voor een eerlijke, oprechte nettoprijs.

Persoonlijk, vertrouwd advies

Onze kennis is het resultaat van jarenlange praktijkervaring. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste keukentrends, weten hoe we uw wensen kunnen vertalen in een pakkend ontwerp en begrijpen dat een keuken naadloos aan moet sluiten op uw woning en leefstijl.

Om dit waar te maken, komen we graag bij u thuis om de situatie in kaart te brengen, uw wensen en eisen te bespreken en alles in te meten. Maar we nodigen u ook van harte uit om een bezoek te brengen aan een van onze keukenstudio’s, waar u zich kunt laten inspireren door de verschillende keukenstijlen en -mogelijkheden.

galerij
Keukengalerij

Bekijk de allermooiste keukenfoto’s

keukenplanner

Online keukenplanner

Weten hoe uw droomkeuken eruitziet? Ontwerp uw keuken gratis met onze Online Keukenplanner.

afspraak

Afspraak maken

Weten hoe we uw keukenwens kunnen realiseren?

Wist u dat u bij Kitchen Expert altijd minimaal 5 jaar garantie op de apparatuur, de kasten en de werkbladen heeft?
Vakkundige montage en installatie

Schaft u een nieuwe keuken aan via MHK Kitchen Expert, dan heeft u geen omkijken naar de montage en installatie. U heeft één aanspreekpunt die alles op zich neemt. We verzorgen het inmeten van uw nieuwe keuken en voeren een nauwkeurige controle uit van de ruimte waar de keuken geplaatst moet worden. Indien nodig verleggen we de leidingen, zorgen we voor een veilige toevoer van elektra en demonteren we uw oude keuken.

Om u het beste resultaat te garanderen, werken we uitsluitend met vakbekwame, professionele monteurs die uw nieuwe keuken volledig gebruiksklaar en geheel volgens planning opleveren. Zo kunt u snel genieten van de lekkerste recepten uit eigen keuken.

Thuis in uw regio

MHK Kitchen Expert zijn lokale, zelfstandige keukenondernemers met een sterke verbondenheid met de regio. Ze spreken de taal van de omgeving en weten precies wat er in de markt speelt. Zo bent u verzekerd van een vertrouwde, persoonlijke benadering.


format_quote

MHK Kitchen Expert is hét adres voor eersteklas kwaliteitskeukens, vertrouwd advies en een naadloze installatie.